Cod Bonus : MAXBET200 Valabilitate : Bonusul este disponibil

1800 RON BONUS GRATUIT

La MaxBet poți beneficia de cel mai mare bonus pentru Prima Depunere! 

Folosește Codul Bonus : MAXBET200

Daca alegi să depui mai mult de 50 RON vei primi un Bonus de 200% până la 1800 RON pentru Prima Depunere

Tot ce trebuie sa faci este:

Depune cel puțin 50 RON folosind Codul Bonus:  MAXBET200

Pentru a putea retrage orice suma de bani, trebuie să îndeplinești cerința de rulaj, de 15 de ori bonusul plus depunerea, pentru orice bonus lunar. Jocuri de genul Blackjack si Ruleta, au un procentaj diferit în vederea îndeplinirii cerinței de rulaj.

Termeni și Condiții

1. Doar persoanelor peste 18 ani.

2. Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să depună un minim de 50 RON și să introducă Codul Bonus: MAXBET200 

3. Bonusul pentru Prima Depunere este acordat pentru rulaj. Valoarea bonusului va fi dedusă odată cu inițierea cererii de retragere.

4. În cazul în care retrageți înainte de a îndeplini cerinta de rulaj, bonusul si câștigurile vă vor fi anulate.

5. Exista anumite cerințe de rulaj atașate fiecărui bonus, înainte ca bonusul sau câștigul jucatorului să poata fi retrase. Nu toate jocurile contribuie cu același procentaj în vederea îndeplinirii cerinței de rulaj. 

6. Acest bonus este disponibil pentru rulaj timp de 30 de zile. Orice suma bonus si castiguri generate disponibile la momentul expirarii bonusului vor fi retrase din cont.

7. Suma maxima ce poate fi retrasa in urma indeplinirii rulajului acestui bonus este de 5000 RON sau 1000 EUR.

8. Pentru a indeplini cerinta de rulaj, suma pariata nu poate fi mai mare de 80 RON sau 20 EUR. Orice suma pariata mai mare de aceste sume, nu va fi luata in considerare pentru indeplinirea rulajului. 

9. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici