Valabilitate : 05.07.2018 - 18.07.2018

MAXBET te trimite în MALDIVE

Cu noul site am lansat și un nou concurs.

Intră în cursă pentru marele premiu - o vacanță exotică în Maldive

Sau restul premiilor în valoare de 8.000 RON

Cu cât joci mai mult cu atât ai mai multe șanse.

PREMII:

1. Vacanță de 5* în Maldive

2. 5.000 RON Bani Cash

3. 3.000 RON Bani Cash

Cum intri în concurs:

1. Intră în contul deja înregistrat și validat

2. Joacă orice jocuri de tip slot din secțiunea CAZINO în perioada 05.07.2018 - 18.07.2018

3. Pentru fiecare 50 RON jucați (pariați) din balanța reală vei primi un tichet virtul

Ex.: Să presupunem că te vei juca de 500 RON - astfel, vei intra în concurs cu 10 șanse de câștig în tragerea la sorti pentru marele premiu

Termeni și Condiții
 1. Promoția se va desfășura în perioada 05.07.2018, ora 00:01 – 18.07.2018, ora 23:59.
 2. În data de 19.07.2018 va avea loc extragerea premiilor. Extragerea se va realiza pe website-ul www.random.org. Mai multe detalii despre ora extragerii vor fi prezentate pe website-ul www.maxbet.ro cu 7 zile înaintea evenimentului.
 3. Toate orele menționate se referă la ora României (GMT + 3).
 4. Această promoție se adresează exclusiv clienților www.maxbet.ro cu vârsta de peste 18 ani.
 5. Participarea la extragerile de premii: pentru a participa la extragere, pentru fiecare 50 de lei rulați (jucați, pariați) la jocurile de tip sloturi din secțiunea Casino/Cazino participantul va primi o șansă (un tichet virtual) la tragerea la sorți pentru premiile aferente perioadei respective.
 6. Suma de rulat de 50 lei poate fi cumulativă, creată din mai multe sume rulate mai mici, ce adunate formează o sumă totală mai mare sau egală cu 50 lei.
 7. Un participant are dreptul la un singur premiu.
 8. Doar pariurile („bet-urile”) plasate pe bani reali vor contribui la îndeplinirea cerințelor de rulare.
 9. Jocurile de masă (blackjack, ruletă sau oricare dintre jocurile din secțiunea cazino live a site-ului), respectiv pariurile sportive nu sunt participante la această promoție.
 10. Premiul constând într-o vacanță în Insulele Maldive va fi acordat câștigătorului după finalizarea extragerilor sub forma unui voucher care include atât transportul, cazarea, cât și masa în regim All Inclusive într-un resort de 5 stele.
 11. Premiile în bani de 5.000 lei, respectiv 3.000 lei vor fi acordate cash câștigătorilor după finalizarea extragerilor.
 12. Prezentele termeni și condiții sunt suplimentare termenilor și condițiilor generale ale website-ului www.maxbet.ro, iar prin participarea la această promoție, toți participanții se consideră că le-au acceptat.
 13. În conformitate cu legislația aplicabilă și pentru ca promoția să se desfășoare în siguranță, organizatorul va solicita participanților să facă dovada eligibilității și a identității lor. Aceste dovezi trebuie furnizate la cerere. În cazul în care nu ne sunt furnizate aceste dovezi sau dacă considerăm că acestea nu îndeplinesc cerințele legale și criteriile de participare la prezenta campanie, enunțate mai jos, este posibil să reținem premiile până când se va face dovada corespunzătoare.
 14. Toți participanții la promoție trebuie să respecte legislația privind jocurile de noroc din România. Promoția se desfășoară în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de Urgență nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc cu modificările și completările ulterioare, precum și în conformitate cu dispozițiile Hotărârii nr. 111/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de punere în aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc și pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 298/2013 privind organizarea și funcționarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 870/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 77/2009 și pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 870/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, cu modificările și completările ulterioare. Această promoție este invalidă în cazul în care legislația locală stabilește acest lucru. Organizatorului nu i se va cere să facă nicio declarație, expresă sau implicită, cu privire la legalitatea participării unui individ sau la orice alt aspect al unei promoții.
 15. Participarea la extragere se efectuează automat, dacă se respectă regulile Promoției, iar numărul de șanse la extrageri este direct proporțional cu suma rulată la jocurile participante, pentru fiecare cont înregistrat în parte. (Ex.: Să presupunem că te vei juca de 500 lei – astfel, vei intra în concurs cu 10 șanse de câștig în tragerea la sorți pentru marele premiu). Nu există limită superioară, decât în cazul în care există limite generale ale contului impuse de către jucător sau de către website-ul www.maxbet.ro.
 16. Ne rezervăm dreptul de a anula promoția oricând fără vreun motiv întemeiat.
 17. Doar conturile active în perioada promoției vor participa. Conturile închise, suspendate la cererea jucătorului în această perioadă nu vor fi eligible pentru a primi un premiu.
 18. Consultă întregul Regulament oficial pentru campania publicitară „Lansarea noii platforme online www.maxbet.ro” aici.